torsdag 24 juni 2010

Stock på stock, dag 3 och fyra


Det har gått så undan att jag inte haft så mycket energi efter arbetdagarna för bloggning.
Men här en kort sammanfattning. På dag fyra och en halv så var stockarna uppe...helt otroligt. Mina gudsöner har gjort ett fantastiskt jobb med att jobba på hög höjd och få in fyrkantiga tappar i runda hål. Prova det ni... det krävs en del armstyrka för det. Men O och E har fixat det med glans. Vi kom på den fjärde dagens första halva fram till sidan då det står i pappren.
Paketti 101 on nyt tyhjä
Paketti 102 on nyt tyhjä och
Paketti 103 on nyt tyhjä. Yiepppiiiiiiii...
Och samma på svenska dvs. paket 101 är nu tomt, paket 102 är nu tomt och paket 103 är nu tomt. Dvs stockpaketena är nu tömda...men men det finns många andra paket också som skall tömmas innan huset är klart.
Det kommer att finnas jobb i arbetslägret ännu många dagar till så för den som känner att dagarna blir långa i solen så är det bara att höra av sig.

Tack till S som kom från Nagu och gav sig tid att jobba på projekt Aftonsol. PS till S... det finns ännu sand att flytta på...;-)

Imorgon är det midsommarafton så det blir ett lite kortare arbetspass innan midsommarstångsresning och så blir det väl lite midsommarfirande för oss också.
Glad midsommar till er alla!





2 kommentarer:

  1. härligt att ni jobbar vidare fast jag latat mig på sjukhus. :-) heja heja heja!! kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Fint att Frida också är med och bygger. Hon hinner bli hemmastadd i sitt nya sommarhem.

    SvaraRadera